Nätverk

Problem löser man lättast med andra. Inför vissa problem räcker inte kompetensen i den egna styrelsen till. Lyckligtvis finns det styrelsemedlemmar över hela Sverige som varit med om just ert problem förut.

Vår filosofi:

-Dela med dig av erfarenheter och få hjälp tillbaka.

Tillsammans utgör Sveriges alla bostadsrättsföreningsstyrelser en enorm kunskapsbank. Genom att dela med oss av våra erfarenheter hjälper vi andra att undvika våra misstag.
På Styrelseguiden.se kan du enkelt ta kontakt med och utbyta information med styrelsemedlemmar i andra föreningar. I vårt forum kan ni diskutera olika frågor och erfarenheter. För att ge ytterligare struktur och kvalité åt diskussionerna har vi satt samman en expertpanel.

Panelen består av
några av de mest erfarna personerna i Sverige inom sina respektive yrkesområden. Vi är alltid på jakt efter fler duktiga experter, har du tips om någon som borde vara med? Maila oss på info@styrelseguiden.se

Föreningens hemsida på Allabrfer.se

Som medlem på Styrelseguiden.se får din förening en gratis hemsida på Allabrfer.se, Sveriges samlingsplats för bostadsrättsföreningars hemsidor.
Läs våra användarvillkor.
Vi använder RuleMailer för att skicka nyhetsbrev.

Copyright © 2009 Styrelseguiden.se

Styrelseguiden Norden AB
Frejgatan 8
114 20 Stockholm
info@styrelseguiden.se