Verktyg

Bostadsrättsföreningar har funnits i Sverige i nästan 80 år. Ändå ser styrelsearbetet ofta likadant ut idag som 1930. Genom att erbjuda moderna verktyg hoppas vi hjälpa till med att effektivisera styrelsearbetet. Mindre administration och mer aktivt arbete för föreningens bästa.

Idag erbjuder Styrelseguiden följande verktyg:

Gratis och lättadministrerad
hemsida för föreningen. Ett enkelt och snabbt sätt att kommunicera med medlemmarna och externa parter så som mäklare med flera. Administration av hemsidan kräver ingen särskild teknisk kunskap. Vi hoppas att anslag i trapphusen och blanketter i brevlådan snart är ett minne blott. Se exempel på en föreningshemsida.

Mallar och dokument: Hos oss kan du fritt ladda ned och använda flera olika typer av mallar och kontrakt som din styrelse kan behöva. Vi motar tacksamt tips och exempel på de mallar ni använder, eller saknar.

Leverantörslistor
: Inte nöjd med er nuvarande städfirma? Vi erbjuder listor på och omdömen av leverantörer som andra bostadsrättsföreningar använder. På så vis kan du enkelt hitta en pålitlig leverantör. Håll gärna er egen lista på leverantörer uppdaterad för att hjälpa andra att hitta rätt. Vill du veta mer om en leverantör? Fråga de föreningar som använder den, bättre källa kan du inte få.

Senaste Nyheterna: Styrelseguiden.se är ingen nyhetsredaktion men vi håller ett öga på vad som skrivs som berör våra medlemmar. I vårt nyhetsarkiv hittar du ingresser och länkar till nyheter som berör din förening, håll dig uppdaterad.

Framöver kommer vi lansera ytterligare verktyg för att göra styrelsearbetet ännu lite lättare.

Föreningens hemsida på Allabrfer.se

Som medlem på Styrelseguiden.se får din förening en gratis hemsida på Allabrfer.se, Sveriges samlingsplats för bostadsrättsföreningars hemsidor.
Läs våra användarvillkor.
Vi använder RuleMailer för att skicka nyhetsbrev.

Copyright © 2009 Styrelseguiden.se

Styrelseguiden Norden AB
Frejgatan 8
114 20 Stockholm
info@styrelseguiden.se