Partnerföretag

För att kunna ge dig som medlem bästa möjliga service samarbetar Styrelseguiden med experter inom olika områden som rör arbetet i bostadsrättsföreningen. Här presenterar vi de företag som hjälper oss att ge dig svar på dina frågor.

 

Ownits affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar avseende 3-play-tjänsterna bredband, telefoni och TV, till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Ownit är en bredbandsleverantör som valt att inte vara som de stora aktörerna. Ända sedan starten 2004 har Ownit, med passion, talang och hjärta tillhandahållit ett av Sveriges snabbaste och bästa bredbandstjänst.

 

Maria WiderothJohan Ekberg

Grundare och försäljningschef

Johan har 10 års erfarenhet av att leverera bredbandstjänster till bostadsrättsföreningar. År 2004 grundade han Ownit som en alternativ bredbandsleverantör, idag ansvarar han för all försäljning.

Landahl advokatbyrå

Landahl är en av de ledande advokatbyråerna i branschen och har uppdrag åt såväl många av landets största bygg- och fastighetsbolag som bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting. Landahl erbjuder klienterna biträde vid olika slag av affärer och tvistelösningar rörande allt med anknytning till fastigheter.

Landahls advokater anlitas regelbundet som kursledare och föredragshållare och anordnar även kurser i byråns egen regi.

Landahl Advokatbyrå samarbetar med Styrelseguiden vid framtagande av artiklar inom fastighetsjuridik samt som medlemmar i Expertpanelen.

 

Maria WiderothMaria Wideroth

Advokat och delägare

 

Susanne FalkSusanne Falk

Advokat och delägare

 

Maria och Susanne är inriktade på fastighetsrätt, bostadsrätt, kommersiell hyresrätt, hyresrätt bostäder, föreningsrätt, bolagsrätt, fastighetstransaktioner, bostadsrättsombildningar och entreprenadrätt.

 


 

SVEP

SVEP, Svenska Värmepumpföreningen, är en oberoende branschorganisation och den officiella informationskanalen för värmepumpar, till allmänheten, myndigheter, organisationer och beslutspåverkare i Sverige.

Ett stort flertal av landets tillverkare, importörer, återförsäljare är medlemmar i SVEP liksom företag och organisationer med intressen i värmepumpbranschen.

 

Anne-Lee Bertenstam

Teknisk informatör


 

 

Anne-Lee deltar i Expertpanelen i ämnen kring Energi och Miljö inriktade mot värmepumpsteknik.

 

 


 

Fastighetsägarna Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar ett brett utbud som spänner över områdena ekonomi, teknik, energi, miljö, juridik och fastighetsrelaterade produkter såsom vitvaror och tvättstugeutrustning.

Fastighetsägarna Stockholm samarbetar med Styrelseguiden vid framtagande av artiklar inom Energi och Miljö, samt som medlemmar i expertpanelen.  

 

Hans Swahn

Säljare vitvaror, säkerhetsdörrar och VVS produkter

 

 

 

Hans hjälper medlemmar i Styrelseguiden med svar på frågor kring utformning av tvättstugan.

 

Reddibo är en tjänst som hjälper styrelsen i en Brf att bygga kontinuitet i kunskap ochinformation kring huset över styrelsegenerationer. Detta hjälper styrelsen att hålla koll på vad som skall göras och när samt vad som gjorts. Det gör det enklare att hitta äldre dokumentation och information kring föreningen samt dela utvald information med medlemmarna, revisor eller förvaltare. 

Utöver tjänstens verktyg förmedlas också grundläggande kunskaper inom områden som fastighetsägaren har ansvar och skyldigheter att ha koll på.

 

Björn Olsson 

 

Grundare Reddibo

 

 

 

Björn har lång erfarenhet kring ledningssystem och informationshantering inom företag och organisationer. Han har också mångårig erfarenhet som konsult inom fastighetssektorn och samarbetar med Styrelseguiden i frågor kring informationshantering i styrelsen.  

 


 

Föreningens hemsida på Allabrfer.se

Som medlem på Styrelseguiden.se får din förening en gratis hemsida på Allabrfer.se, Sveriges samlingsplats för bostadsrättsföreningars hemsidor.
Läs våra användarvillkor.
Vi använder RuleMailer för att skicka nyhetsbrev.

Copyright © 2009 Styrelseguiden.se

Styrelseguiden Norden AB
Frejgatan 8
114 20 Stockholm
info@styrelseguiden.se