Oberoende

Styrelseguiden.se är inte knuten till någon intresseorganisation, politiskt parti eller leverantör av produkter och tjänster.

Vi är helt oberoende för att kunna ge våra medlemmar den bästa och mest objektiva hjälpen. Information som publiceras på Styrelseguiden.se har alltid en tydligt markerad källa, oavsett om det gäller guider, artiklar eller inlägg i forumet.

På så vis kan våra medlemmar själva bedöma äktheten i det som publiceras. Vi tror inte på anonyma diskussioner där avsändaren inte behöver stå för sina inlägg.

För att kunna tillhandahålla den bästa kompetensen samarbetar vi med företag och organisationer när det gäller information i våra ämnesguider samt medlemmar i expertpanelen. Vi är alltid tydliga med vem som står bakom informationen och granskar löpande det som publiceras och diskuteras för att undvika att vi utnyttjas i säljande syfte.

Vi mottager tacksamt alla tips om misstanke om missbruk av forum och artiklar.

Styrelseguiden finansieras genom intäkter från de leverantörer som annonserar på Styrelseguiden.se. Annonser är alltid tydligt markerade för att undvika missförstånd eller sammanblandning med information mot medlemmar.

Styrelseguiden.se och AllaBRFer.
se drivs av bolaget Styrelseguiden Norden AB, som är ett affärsdrivande bolag. Vi som står bakom Styrelseguiden.se har själv gedigen erfarenhet från styrelsearbete i bostadsrättsföreningar samt av tjänster på bostadsmarknaden.

Föreningens hemsida på Allabrfer.se

Som medlem på Styrelseguiden.se får din förening en gratis hemsida på Allabrfer.se, Sveriges samlingsplats för bostadsrättsföreningars hemsidor.
Läs våra användarvillkor.
Vi använder RuleMailer för att skicka nyhetsbrev.

Copyright © 2009 Styrelseguiden.se

Styrelseguiden Norden AB
Frejgatan 8
114 20 Stockholm
info@styrelseguiden.se